2022. július 27., szerda

Duplázza meg hűtött raktára alapterületét

Mobil klímával raktár hűtés, berendezés

raktár hűtés
Raktárhűtés Hydroport mobil klímával
Nyaranta azért van szükség mobil hűtő berendezésekre a raktárakban, mert a globális felmelegedés és éghajlatváltozás egyre nagyobb forrósággal jár. Az ipari áruk sokasága veszít minőségéből, ha hűtetlen helyen raktározzák. A néhány évtizeddel korábban épült tároló létesítmények tervezésekor az átlag hőmérséklet alacsonyabb értékeit vették számításba. Az áruraktárak többségét csak szellőzőhűtés látták el, kondicionálásra nem kalkuláltak. Mai követelmények szerint szükséges a raktár hűtés és ipari klimatizálás. Ez Hydroport mobil léghűtőkkel oldható meg.

Ilyen tárolóhelyeken célszerű a polcokat a hideg levegő áramlásának irányában elhelyezni. 

A dexion polcrendszer galéria kialakítására
A Salgó Polc galéria könnyed bája
A salgópolc polcrendszereivel hűtött galériák kialakítása is megvalósítható.

Mi a teendő akkor, ha kevés a hely a raktárban? Természetesen egyből adódik a válasz, hogy béreljünk újat, béreljünk nagyobbat, béreljünk szebbet. Miért nem lehetséges ez?

  •  nincs elég anyagi forrás
  •  kevés a hely
  •  nem változtathatjuk meg a raktár helyét
  • nem oldható meg a raktár klimatizálása

Mi a teendő?

Ha raktárunk megfelelő belmagassággal rendelkezik, csavaros salgó polc rendszerünk segítségével galéria alakítható ki. Elképzelhető két vagy több emelet összeszerelése is. Felmerül a kérdés, miért nem lehet egyszerűen magas raktári salgó polcrendszert építeni? Képzeljük el, hogy a felhőszerver VPS szerver 1345. gépében tönkremegy a merevlemez és ki kell cserélni a tömeges sms küldő szervergép hálózati csatlakozó interfészét, de az 5 méter magasan van. Természetes, hogy nem kényelmes, és még balesetveszélyes is. A dexion polcrendszer, a csavaros vagy csavarmentes salgó polc segítségével galériát alakítunk ki, ahonnan kényelmesen elvégezhető minden szerverszerelési feladat.

Természetesen nincs szükségünk a salgó polc rendszerére, ha pillangószívvel áldott meg minket az ég, és felröppenünk a magasba, hogy ellássunk minden szerelési feladatot, amely ahhoz szükséges, hogy az ukrajnai, laptop töltő és optimalizálási akkumulátor algoritmusa ellássa a feladatát.

Azt ajánljuk Önnek, hogy Duplázza meg raktára alapterületét amihez leginkább A csavaros salgó polcból épített galériás raktárrendszer a legoptimálisabb. Ezzel együtt a raktár alapterületének növelésérealk almas. Van ott még salgó polc, galéria, csavaros salgó polc, nem kevés csavarmentes salgó polc, dexion rendszer, szerver, és egy rakásnyi tömeges sms

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése