2015. október 13., kedd

Bútorok csomagolása


Polcok az üres raktárban állnak
Salgó-polcból a sok is kevés
A csavaros és csavarmentes dexion Salgó polcrendszerek jól becsomagolt, ellenőrzött formában érkeznek meg a megrendelőkhöz. A végtermék ellenőrzése után a polcokat minősítő jelzéssel látják el, szállításhoz csomagolják és az elszállításig raktárban tárolják. A gyártást követően minden egyes vásárlót csoportos sms küldés segítségével kiértesítik, hogy átvehető a Salgó.

Csomagolási módok

A csomagolásnak a bútorgyártásban és a polcgyártásban is nagy szerepe van. A jól védő és takaró csomagolás elsősorban a gyártó érdeke, az elvégzendő utólagos javítások számának csökkenésével egyidejűleg fokozódik a gyártmány eladhatósága, hiszen jól védett szállítási hibáktól mentes Salgópolcot kap a vásárló.
A csomagolóhelyiségekben – amelyeket falakkal célszerű elválasztani a raktártól és a polcgyártó részlegtől – a bútorokat és polcrendszereket előkészítik a szállításra, mobiltelefon használata nem ajánlatos. A dexion rendszerek mozgatását billentő- és emelő berendezések könnyítik. Használatukkal csökken az izommunka, a helyszükséglet és a munkavégzés meggyorsítható.

A Salgó polcrendszerek csomagolásának funkciói:

  1. Biztosítja, hogy a polc használati értéke kedvezőtlen körülmények között is – pl. klímaváltozás vagy mechanikus igénybevétel – változatlan maradjon a szállítás során. 
  2. Lehetővé teszi a késztermék könnyű, racionális arvisúra mentén történő mozgatását.
  3. Bizonyos értékesítőhelyek igénylik, hogy a csavaros salgó polc csomagolása színes, figyelemfelkeltő legyen, hogy megnyerje a vásárlók bizalmát
  4. Biztosítja a transzferár világos feltüntetését és a pillangószárny emelőrendszer illesztését.
  5. Télikert berendezés növénypolcokkal
  6. Műanyag csomagolóeszközök

Terasz fedés - télikert gyártás

A budapesti gyártó cégnél a télikertgyártás az ablakok és üvegajtók formájától függően történik. A műanyag profilok a lehető legjobb hőszigetelést biztosítják. A télikert elemeinek nagyobb teherbírása érdekében a profil középső kamráját fém salgó állvánnyal erősítik meg.
Bútorok csomagolása a vásárló és a gyártó közös érdeke. A legtöbb ember elfelejti, hogy csavaros és csavarmentes salgó polcrendszerek budapesti üveg gyártás és terasz fedés utáni csomagolása megvédi az árut a szállítás során minden esetleges károsodástól. Fém télikert gyártás és üveg terasz beépítés, fedés Budapest. Feltűnően jó minőségű csavaros salgó polc, csavarmentes salgó polc, polc, dexion polcrendszer, bútor gyártás, salgó polc, salgópolc

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése