2015. szeptember 22., kedd

Hogyan szereljünk polcot?

Nem mindenkinek van lehetősége csavaros vagy csavarmentes salgó polc beszerzésére. Előfordulhat, hogy helyhiány miatt falra szerelhető polcrendszert kell építenünk, ha ilyen problémával szembesülne, most leírunk néhány tippet, hogyan kell falra polcot szerelni. A csavar nélküli salgó polcot, pillanatok alatt összeszerelhetjük, nincs sok teendőnk, az elemek összeillesztése után tömérdek tárolóhely áll a rendelkezésünkre.

Így lássunk hozzá a falipolc felszereléséhez

Csavarmentes Salgó polcA falon szintezőléc segítségével, a kívánt magasságban, húzzunk egy leheletvékony ceruzacsíkot. A ceruzacsík fölé ragasszunk maszkolószalagot. Minden további jelölést a papírcsíkon ejtsünk meg, így nem teszünk kárt a frissen festett falban. Mérje ki a tiplik helyét, ha módja van rá, erre alkalmas eszközzel bizonyosodjon meg arról, hogy nincs a falban vezeték a fúrás kezdete előtt. A szükséges fali tiplik számát a polc anyaga, teherbírásának paraméterei határozzák meg. Salgó polc esetén a falfúrást és a tiplizést megspórolhatjuk.

tipp:

· ha módja van rá, használjon lézeres vízszintmérőt

· szükség esetén okostelefonjához is letölthet vízszint meghatározó appot


A polc teherbírásához választott tipli besüllyesztése után csavarozzuk fel a polcot. Ajánlatos odafigyelni arra, hogy milyen csavarfejet használunk. A rozsdás vagy fekete színű csavar elrontja a falipolc összképét. A jól összeszerelt polcrendszer nemcsak praktikus és hasznos tárolóhelyet biztosít, de ékesíti is otthonunkat.

 Hogyan csináljuk? Hogyan szereljünk a polcot? Sok jó polc, fali polc jó helyen, akár salgó polc, polcrendszer, de még bizony tároló hely is szükséges. Tárolóhely gyors kialakításához természetesen csakis jó minőségű polcokra van szükségünk, amit a helyére is kell tenni.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése