2015. szeptember 25., péntek

Hogyan tendereztessünk irattári bútorzatot?


A jól megfogalmazott pontos pályázati szöveg, fél siker.


Magyarországon, minden hivatalos intézménynek, szervezetnek kötelezően közbeszerzési pályázatot kell kiírnia, ha irattárát salgó polcal akarja felszerelni. Az első és legfontosabb, hogy pontosan felmérjük az igényeket:
A csavaros salgó polc iratárban
A rendezett irattár a cég sikerének titka!


  • milyen mennyiségben van szükség salgó polcra
  • kell-e csavaros polc
  • a terhelés megengedi-e csavarmentes salgó polc alkalmazását
  • dexion polcrendszer alkalmazásának célszerűsége.



Ha ezekkel a kérdésekkel tisztában vagyunk, részleteznünk kell a munka méretét. A polckészítő cégnek pontos információkat kell kapnia, az irattári anyag iratfolyóméterének terjedelméről, az egyéb irattározó berendezések szükségességéről. Közölni kell a helyiségek belmagasságát, a falak vakolatának minőségét, hogy a polcrendszer gyártásánál ne merüljenek fel akadályok. A benyújtott anyagnak, minden esetben tartalmaznia kell a megrendelő mobilszámát és az sms küldésre alkalmas telefonszámát. A polc szállítója köteles előre megnevezni a transzfer ár mértékét, és semmi esetre sem használhatja fel a kapott információkat tömeges sms marketing céljára. A beérkezett pályázatok adatvédelmét a tender lebonyolítója minden esetben garantálja, minden céginformációt és üzleti titkot kötelezően privát felhő szerverben tárol.





Megtudhatja, hogyan tendereztessünk cégek, szervezetek számára irattári bútorzatot? Nem akármilyen salgó polc, kell az irattár termébe, tenderkiírása kötelező, a pályázat szólhat, a polcrendszer olyan tulajdonságáról, hogy elfér rajta a felhő szerver Az irattárak teljes berendezésére kiírt közbeszerzési pályázatot salgó polc forgalmazó és gyártó nyerte minden esetben.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése